Army

Army


Army farvet tøj er i en klasse for sig selv. Når vi ser den grønne farve, så får vi alle sammen tanker om soldater, militæret, skoven og tanks der farer frem med fuld gas. Men hvorfor kan det så være, at denne army grønne farve er blevet så fantastisk at gå med, når vi ikke tænker på andet end krig og ødelæggelse, når vi ser den? For det er vel i bund og grund det, som soldater og militæret symboliserer. Vi tænker i hvert fald ikke på fred, når vi ser de grønne mænd komme gående – nej, vi tænker på våben, krig og dødsfald.

Den grønne farve har en form for indbygget autoritet, fordi vi netop er så vant til at se den blive båret af disse standhaftige unge mænd, der står rank og ret på ræd og række, som er ordentlige fra top til tå, og som absolut gør, hvad der bliver sagt. De er pligtopfyldende, trofaste og pålidelige, og derfor er der denne indbygget autoritet i klæderne, når vi ser dem komme gående ned igennem gaden. Hvis man ser en soldat i uniform, så tænker vi med det samme, at der kommer en autoritet gående. En mand der har en hvis respekt og højtidelighed.

Dette grønne army tøj er så blevet hevet med ind i det moderne modebillede. Army tøj er ikke længere noget, som kun soldater går i. I dag er det blevet hvert mands eje, og hvis man ser en normal gut komme gående i en army grøn t-shirt, eller en pige komme med army grønne shorts, så tænker vi ikke straks soldat. Nej, det er vi blevet for vant til at se, at det nu næsten ikke giver associationer til militærets grønne flag. Om det er en skam, kan man så diskutere – men her på siden er vi kun fans af army grønt tøj i modebranchen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -4 (from 4 votes)
Army, 4.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>