Army varer

Army varer


Army varer behøver ikke kun at være army tøj eller en army jakke, men derimod også alt muligt andet army gear, som soldaterne normalt slæber rundt på. Normalt ser vi soldaterne vade rundt i deres army grønne outfit, og de er altid høflige og behjælpelige over for alle dem, de kan komme i nærheden af, da de er opdraget til det på deres respektive kaserner. Når de bare går rundt, og ikke er på job, så har de for det meste kun deres egne kostumer på, uden så meget ekstra gear. Det de højst slæber rundt på er deres tasker.

Men de har også mange andre army varer med sig, når de rigtigt skal ud og lege soldater i de danske skove. Når du ser en soldat, så kigger du for det meste kun på hans army jakke, og måske sågar hans army bukser. Men der er så meget andet at tage fat på, som for resten også er muligt for dig at købe. Der er eksempelvis fodtøjet, hvor du kan få helt specielle army støvler, som er ret anderledes i forhold til alt det andet fodtøj, som vi normalt kan købe i almindelige skobutikker.

Men hvis man tager et kig i deres rygsække, så findes der et utal af army varer, som ikke er helt så let at få fat i, hvis man ikke har noget med militæret at gøre. Selvfølgelig kan du gå et overskudslager, og se om du er så heldig at kunne finde de ting, du søger. Men army varer kan være alt lige fra gasmasker, håndjern, pilotsolbriller til normale værktøjer og udstyr. På et overskudslager kan dig, der bare gerne vil se lidt ekstra tjekket ud, sagtens gå hen og købe varer. Der kan du finde alt indenfor army varer, og det er det rene paradis for sådan nogen som os.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Army varer, 5.7 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>