Army udstyr

Army udstyr


Jeg ved ikke om man kan kalde en army jakke for et stykke army udstyr. Eller et par army bukser for den sags skyld. Ind under kategorien army udstyr går der nok ting som værktøj, reb, våben osv. Er du jagt efter dette, så er det ikke alt du kan finde på nettet. Eller rettere, våben kan du sgu nok ikke finde, hvad enten du leder efter det i fysiske butikker, eller du leder efter det på nettet. Så skal du nok kende en, der kender en, som kan skaffe det til dig. Dog ikke noget som vi vil opfordre til, og det er nok også lige at trække army stilen et skridt for langt.

Men hvis du gerne vil have noget rigtigt army udstyr, så vil vi anbefale dig at kigge forbi et overskudslager, da der oftest er fyldt med sådanne ting. De har ofte alt slags udstyr, som en rigtig soldat har brug for. Så hvad enten du har brug for noget genbrugstøj, fordi du selv skal ind og aftjene en værnepligt, eller om det er fordi du blot skal til en omgang fastelavn, så kan det være fedt at kigge på sådan et overskudslager, da de oftest har alt, hvad hjertet kan begære.

Af de army overskudslagere vi kender, vil vi gerne lægge et godt ord ind for det army overskudslager, der hedder 417. Det ligger i Assens, og her kan du finde alt indenfor army udstyr. De har åbent 6 dage om ugen, så der burde være rig mulighed for, at du kan nå det på et tidspunkt. De tager imod alle normale betalingskort, så du kan snildt tage derned uden kontanter. Derudover er personalet søde, og hjælper dig til at finde det, du har brug for. Og nej, vi er ikke blevet betalt for at skrive godt om dem – vi synes bare, at de har fortjent en stor ros. Så kig forbi Assens, hvis du leder efter army udstyr.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Army udstyr, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>