Army støvler

Army støvler

Army støvler
Army støvler
Her på redaktionen kan vi kun tale varmt om army støvler. Selvfølgelig er det ikke noget, som du kan bære hele året rundt, selvom soldaterne gør det. Der findes også forskellige udgaver af army støvler, da de der bruges om vinteren, skal kunne holde til lidt mere end et par sommerstøvler. Men hvis du leder efter et par rigtig army støvler, så kan du faktisk let få fat i dem, også selvom de måske ikke er så lette at finde på nettet. Ægte militær udstyr er lidt sværere at finde, og skal de være ægte, så bliver du nok nød til at kigge et andet sted.


Det kunne eksempelvis være på et overskudslager. Her ligger de nemlig inde med en masse ægte army udstyr, og du kan med ganske uovertruffen lethed finde lige netop det du søger, på sådan et overskudslager. Og det er ingen sag overhovedet at finde et par army støvler sådan et sted. Det sværeste er måske at finde et par i lige netop din størrelse, især hvis du har relativt små fødder, da soldater jo ikke er kendt for at have de mindste fødder i verden. Men du skal virkelig være uheldig for, at de ikke har en størrelse, du kan passe.

Derudover skal vi da også lige nævne, at army støvler er helt vildt behagelige at gå med. Soldaterne skal jo kunne gå langt i dem, så når man som normal person bare går i dem til dagligdag, så bliver ens fødder virkelig forplejet på den fede måde. Det er langt bedre end et par normale vandrestøvler. Derudover er de også varme, og kan holde til mange minusgrader om vinteren, så du kommer helt sikkert ikke til at fryse om fødderne med et par ægte army støvler. Det ville i så fald være hvis du havde lavet hul i dem.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Army støvler, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>