Army lager

Army lager


Army tøj kan fås fra to steder, nemlig fra butikkerne eller et såkaldt army lager. På et army lager er det muligt at købe brugte army ting såvel som nye, og det er oftest i rigtig god kvalitet. Selvfølgelig er det ikke moderigtigt army tøj, som man kan købe, men derimod rigtigt soldater tøj, som selvfølgelig også kan være fedt at eje. Dog er det lidt tyndt at bevæge sig rundt i rigtigt soldater tøj, hvis man ikke har noget at have det i. Hvis man ikke selv er soldat, så kan man i hvert fald risikere at sende forkerte signaler.

Hvorfor skal du så købe ting på et army lager? Et army lager har ofte rigtig mange ting, hvor man kan nå at købe sig fattig tusinde gange, inden man overhovedet har været hele lageret igennem. De har oftest alt, hvad der nu engang findes til army miljøet, og et army lager tager ofte vel imod kunder alle hverdage, og måler sig derfor med en normal butik og dens åbningstider. Derfor er det helt ikke usædvanligt for et army lager, at det har eksisteret i lang tid, da sådan et ikke lige gå nedenom og hjem lige med det første.

Hvad er så det bedste army lager, som du kan tage ud og besøge og købe noget i? Jo, her vil vi på redaktionen gerne præsentere dig for det army lager, der ligger i Assens. Assens army lager går under navnet 417, og kan let findes med en Google søgning. De sælger til både private og firmaer, såvel som offentlige institutioner, og man kan handle der alle dage på ugen, lige på nær søndag, hvor de holder lukket. De tager imod næsten alle betalingskort, så der er en stor chance for, at dit også passer ind, hvis du endelig tager af sted. Det er super fedt, og kan kun anbefales.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Army lager, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>