Army kostume

Army kostume


Hvis du er på jagt efter et army kostume, så er der faktisk rigtig mange steder, der kan hjælpe dig, da et army kostume efterhånden er meget udbredt. Det er super populært at klæde sig ud som soldat til diverse udklædningsfester eller fastelavn, og derfor er der også stor efterspørgsel på disse army kostumer. Det er ikke rigtig noget, som vi her på bloggen beskæftiger os så meget med, da vi primært skriver om det rigtige army tøj. Dog kan rigtigt army tøj, som eksempelvis en army jakke, sagtens bruges til et army kostume. Både til børn og voksne.

Men man kan så diskutere, om det er klogt at klæde sit barn ud i et army kostume. Jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg var klædt ud som soldat op til flere gange som barn, og det har da ikke frembragt en vild og voldsom opførsel, eller en kærlighed til militæret, da jeg selv trak frinummer, og ikke havde lyst til at tage værnepligten. Så at klæde sig ud som en soldat, har for mit vedkommende ikke gået ind og ændret mine synspunkter eller holdninger til soldater, militæret eller krig. Så på den front kan det ikke skade.

Og der er da også bred enighed her på redaktionen, om at et army kostume ikke kan forårsage nogle former for skade på et barn. Alle voksne nu til dags har selv leget soldater og røvere, og det er kun sundt for børn at lege sådanne lege. De skal have lov til at udfolde deres fantasi, og hvis man først benægter dem at tage et army kostume på, så kan man i hvert fald ikke sige, at deres fantasi får frit spil. Så du skal ikke være bange, hvis dit barn gerne vil være klædt ud som soldat. Det sker der ikke noget ved.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Army kostume, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>