Army jakke ikke gået af mode

En army jakke er kommet for at blive


Der var engang hvor fiskere og andre handy mænd gik i disse army farvet veste og jakker, der mest af alt lignede noget, som man skulle være født før 1960 for at bære. Men med tiden er army jakker blevet mere og mere på mode, og nu er det ikke kun ældre mennesker, der bærer army farvet jakker, men også den moderne ungdom, som du og jeg formodentlig er en del af. Og hvis du kigger dig lidt om, næste gang du går på gaden, så vil du også se den dejlige army farve flere steder i gadebilledet.

I halvfemserne var det ikke så tit, at man så en army jakke i det danske gadebillede, og de få af os, der kan huske halvfemserne, husker nok også, at der mere var gang i pangfarverne og grimme jogging sæt, end der var fokus på hotte trends og ny mode. Derfor var det sjældent at man så en gå rundt i en army farvet jakke, og hvis man endelig så en, så var det i hvert fald ikke en jævnaldrende ung person. Nej, så var der typisk en ældre herre med fuldskæg og en billig bajer i den anden ende, eller også var der tale om en hæderlig soldat.

Så hvis du er nervøs for at købe en army jakke, og er bange for at den skulle være kikset i andres øjne, så er der altså ikke noget at være bange for, hvad enten du er mand eller dame. Det ser kanon fedt ud, og det har vi efterhånden vænnet os til. Så gå bare på vild jagt efter en ny army jakke, der er ikke noget at være bange for. Der bliver ikke set skævt til dig, medmindre du selvfølgelig har fuldskæg, en netto pose og en bajer med dig. Men så er det nok underordnet hvilken jakke, du har på.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Army jakke ikke gået af mode, 4.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>