Army bukser

Army bukser


Army bukser skal der for det meste til, for at fuldføre et komplet army look. Men hvis du både iklæder dig en army jakke, samt et par army bukser, så skal du passe på, at der ikke går for meget militær i den. Selvfølgelig kan det se fedt ud, hvis du blot har en army t-shirt på, og dertil et par army bukser, men hvis du render rundt indenfor en hel dag, og har ens army bukser og army jakke på, så kan det se for velpassende ud, at det vil se mærkeligt ud. Jeg håber du forstår, hvad vi mener.

Prøv eksempelvis at forestille dig en person, der kommer gående i en rød t-shirt og et par røde bukser. De to røde farver er fuldstændig identiske, og derfor ligner han en omvandrende postkasse, hvilket ikke vil se så skide godt ud. Men vi skal dog ikke afskrække dig for at købe et par army bukser, da man kan få super fede army bukser. Det skal der ikke herske nogen tvivl om. Og de plejer som regel ikke at koste alverden, sjældent koster de mere end en army jakke. Så bare rolig, du bliver ikke fattig af at købe et par army bukser.

Hvis du gerne vil se en oversigt over army bukser, så kan du klikke på knappen øverst i dette indlæg, hvorefter du vil blive ført til en webshop. Her kan du se oversigten over alle army bukser, der er in for tiden, og som vil passe skide godt til dig. Du kan også finde dig en army jakke, nu hvor du er i gang. For det skal du blot gå til forsiden, og klikke på enten herre eller dame knappen, for at blive ført til oversigten over army jakker. Men army bukser er og bliver fede, no doubt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Army bukser, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>