Army bukser dame

Army bukser dame


Udover at der findes army jakker til damer, så er army bukser til damer selvfølgelig også kommet på mode efterhånden. Og hvis du kan finde en butik, der også fører army jakker til damer, så burde der faktisk være en rigtig god chance for, at du også ville kunne finde et par super fede army bukser. Det eneste problem med army bukser til damer er, at det kan være vanskeligt at finde i butikker med army tøj, da der oftest vil være tøj i mandestørrelser. Og da mænd som bekendt oftest er lidt større end kvinder, så vil du nok have lidt svært ved at finde noget, der passer ordentligt til dig.

Men du kan selvfølgelig være heldig at falde over et par fede army bukser i et army overskudslager. Der findes jo selvfølgelig også mindre fyrer i militæret, så hvis du går efter noget genbrugs tøj på sådan et overskudslager, så kan du være heldig at finde et par bukser, du lige kan hoppe ned i. Dog tror jeg, at hvis du går efter andet army tøj, som eksempelvis fodtøj, så vil du formodentlig nok have et problem med at finde nogen, der lige passer til dine fødder. Medmindre du har et par ordentlig plader selvfølgelig.

Men army bukser til damer giver generelt et meget fedt look. Det giver det sådan et though look, som klæder de fleste damer. Så hvis du er til army tøj generelt, men ikke har fået anskaffet dig et par army bukser endnu, så synes jeg helt sikkert, at burde prøve at kigge efter et par. For hvis du har andet army tøj, så tyder det på, at det er noget du kan bære. Og hvis du kan bære en army jakke eller en army taske, så kan du formodentlig også bære et par army bukser.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Army bukser dame, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>